Dames

 

Waarom moet jij als dame bij ONE Kappers je haar laten knippen en stylen?

 

Voor ons ben jij de special ONE.

Zodra je bij ons de salon binnenkomt voel je dat het tijdens de volgende 45 minuten (die we minimaal inboeken voor elke knipbehandeling) alleen om jou draait. Voor er ook maar iets met je haar gebeurt nemen we eerst de tijd om te bespreken wat je wensen zijn. Wat vind je fijn aan je haar en wat niet? Wat doe je als je je haar gewassen hebt? Wat voor producten gebruik je graag? Dit doen we als je haar nog droog is zodat we goed kunnen zien hoe het valt. Natuurlijk zijn we er ook om je advies te geven. Wil je graag iets anders, maar weet je niet zo goed wat? Laat je dan adviseren door onze topstylisten. We kijken altijd goed naar wat bij je gezicht past, maar ook bij jou als persoon. Zo stemmen we de behandeling volledig op jou af. Want we vinden het belangrijk dat jouw haar ook goed in model zit als je zelf je haar doet. Ook geven we je advies over welke producten je het beste thuis kunt gebruiken.

 

Onze behandeling

Daarna wordt je haar gewassen en kun je genieten van een ontspannende wasmassage. Deze is uiteraard uit te breiden met een uitgebreide massagebehandeling. Vraag bijvoorbeeld eens naar ons ruime assortiment aan maskers om uit te kiezen als je haar een extra boost nodig heeft. Hierna volgt natuurlijk het daadwerkelijke knippen. Al onze topstylisten zijn opgeleid om de hoogste vaktechnische kwaliteit te kunnen bieden en volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en nieuwste technieken. We nodigen ook regelmatig (internationale) trainers uit in de salon om ons te voorzien van privé-trainingen. Hierdoor kun je voor elke soort coupe, en met elke soort haar bij ons terecht, lange lokken, of korte kapsels. Of je nou een superstrakke boblijn wil, of een zachtere 'lob'. Of juist een stoere, maar vrouwelijke 'pixie cut'. Maar ook als je zuinig bent op je lengte, hoef je bij ons nooit bang te zijn dat we er te veel af knippen. Als je juist op zoek bent naar ideeën, neem dan eens een kijkje op onze inspiratiemuur. Deze vernieuwen we regelmatig waardoor er altijd nieuwe, trendy kapsels op staan. We knippen veel op droog haar, om zo het beste uit jouw kapsel te halen. Zeker met krullend haar gebruiken we deze techniek veel, omdat je zo het beste kunt zien wat de krul doet als je haar gedroogd is.

 

Goed gestyled de deur uit

Na het knippen word je gestyled, volgens jouw wensen maar altijd volgens de laatste trends. We werken veel met bijvoorbeeld de krultang en stijltang, maar zijn ook zeer goed in het föhnen met borstels. Heb je een keer zin in leuke krullen? Of wil je het wat stoerder houden, met een grove slag? Of een echte beach look, bijvoorbeeld? We beheersen het allemaal. Als je een feestje hebt ben je bij ons ook altijd welkom om je haar mooi te laten maken. We gebruiken verschillende technieken met de krultang of stijltang. Ook steken we je haar graag voor je op. Heel klassiek, of juist luchtig en losjes. Vraag eens naar onze stitching techniek, waarbij we je haar met naald en draad vastzetten en zo de tofste updo's creëren!

 

Doorboekkorting

We belonen onze trouwe klanten die hun afspraak voor de volgende keer meteen vastleggen met onze doorboekkorting. Kom je binnen zes weken weer? Dan krijg je 5% korting op je volgende knipbehandeling. En als je bij ons een pony hebt laten knippen mag je deze tussen je knipafspraken door kosteloos laten bijwerken. Alles om jou als de beste versie van jezelf de salon weer te zien verlaten.

 

We are ONE. And ONE is YOU.