Heren

 

Waarom moet jij als heer bij ONE Kappers je haar laten knippen en stylen?

 

Voor ons ben jij de special ONE.

Voor al onze mannelijke klanten besteden wij minimaal 45 minuten de tijd voor elke knipbehandeling. En wij nemen uitgebreid de tijd om te bespreken wat je wil bereiken met je haar. We besteden veel tijd aan het achterhalen wat je graag wil, en wat je absoluut niet wil. Of je nou een kort kapsel wil, of het wat langer wil houden. Hoewel we uiteraard open staan voor alle ideeën die je zelf hebt over je haar, staan we ook voor je klaar om advies te geven. We kijken hierbij goed naar de vorm van het hoofd en het gezicht, en houden rekening met wat je 's ochtends zelf met je haar doet en welke producten je graag gebruikt.

 

Onze behandeling

Pas dan wordt je haar gewassen, zo kunnen we op droog haar beoordelen hoe je haar valt en waar de zwaarte in je coupe zit. We horen namelijk regelmatig van onze klanten dat vooral aan de zijkanten het haar te snel te lang wordt, of dat het te dik en te veel wordt. Na het wassen knippen we je haar in het door jou gewenste model. Voor elke soort coupe, en met elke haarsoort kun je bij ons terecht. Voor een strak opgeschoren herenkapsel, bijvoorbeeld, met een undercut. Of voor een gedekte coupe. We worden blij van allerlei korte kapsels, én van (half)lang haar bij heren. Als we gebruik maken van een tondeuse gebruiken we hier nooit opzetstukken voor. We houden ons mooie vak graag zo ambachtelijk mogelijk, dus werken we uitsluitend met onze kammen om de juiste lengte te bepalen.

 

Training en educatie

Omdat we topkwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, zijn al onze topstylisten intensief opgeleid en volgen daarnaast regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. We nodigen ook regelmatig (internationale) trainers uit in de salon om ons te voorzien van privé-trainingen.

 

Het beste gedeelte van de behandeling

Na het knippen spoelen we je haar uit, zodat je meteen verlost bent van alle kleine haartjes die vaak nog achterblijven, en gebruiken we een conditioner afgestemd op jouw haar. Hierbij krijg je ook een heerlijke hoofdhuidmassage. Deze is uiteraard uit te breiden met een uitgebreide massagebehandeling waarbij we jou helemaal in de watten leggen.

 

Het stylen van het haar

Wij drogen je haar en gebruiken hierbij een föhn, en stylen het met een finishingproduct geschikt voor jouw haar. Zo laten we je zien hoe je dit thuis ook in een handomdraai kunt doen.

 

Doorboekkorting

We belonen onze trouwe klanten die hun afspraak voor de volgende keer meteen vastleggen met onze doorboekkorting. Kom je binnen zes weken weer? Dan krijg je 5% korting op je volgende knipbehandeling. Ook mag je tussen je knipafspraken langskomen om je nekharen weg te laten halen. Zo zie je er altijd strak uit.

 

We are ONE. And ONE is YOU.