Olaplex

Al jaren werken wij met Olaplex, maar waarom doen we dat eigenlijk?

 

We merken dat steeds meer mensen de kwaliteit van hun haar, net als wij, voorop stellen. Zelfs met de extreemste kleuren wil iedereen gezond, zacht, en glanzend haar behouden. Olaplex beschermt je haar tegen de schadelijke chemische invloeden van haarkleuring, en herstelt je haar van binnenuit, waardoor het sterker en gezonder aanvoelt. Dit zorgt ervoor dat we onder andere het haar veiliger kunnen oplichten (blonderen), waardoor we mooiere resultaten behalen met minder schade aan het haar. Omdat we zelf de waanzinnige resultaten keer op keer ervaren, en ook onze klanten er razend enthousiast over zijn ontkleuren wij eigenlijk niet meer zonder Olaplex.

 

En hoe werkt dat dan?

 

Bij het kleuren (en vooral het ontkleuren) van het haar moeten bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden. Dit is een noodzakelijk proces om het haar in de gewenste kleur te kunnen krijgen, en zorgt er helaas voor dat je haar beschadigd aan kan voelen na een behandeling. Olaplex zorgt ervoor dat er niet meer verbindingen worden verbroken dan nodig, en zorgt ervoor dat ze na het kleuren weer herstellen. Hierdoor beschadigt je haar een stuk minder dan wanneer je dezelfde behandeling zou uitvoeren zonder Olaplex.

 

En wat als je haar al iets te verduren heeft gehad?

 

Voor het haar dat al beschadigd is heeft Olaplex helemaal iets fantastisch: de herstelbehandeling! Deze behandeling staat los van haarkleuringen, en zorgt ervoor dat de verbindingen die op andere manieren zijn verbroken, weer herstellen. Het is bovendien een heerlijk ontspannende behandeling met een uitgebreide massage en warme handdoeken. Dus is je haar iets te vaak gekleurd, of van nature wat brozer? Vraag dan eens aan een van onze stylisten of deze behandeling ook voor jou geschikt is.