Kleuren

 

Geef je haar een update met onze kleurbehandelingen.

 

De beste kleurproducten voor al onze klanten

Voor onze kleurbehandelingen maken we gebruik van Color.Me van Kevin.Murphy. Kevin Murphy maakt in al zijn producten zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten, gewonnen uit duurzame bronnen. Zo ook voor zijn kleurproducten. Vooral honing is een ingrediënt dat in alle kleuren terug komt. Dit zorgt er mede voor dat je haar in topconditie blijft, en dat het onwijs mooi gaat glanzen met een ongeëvenaarde houdbaarheid van je kleur.

 

Gevoelige huid

De kleurproducten zijn zacht voor het haar en de hoofdhuid en veroorzaken daardoor veel minder irritatie dan andere kleurproducten. De kans op allergische reacties is hierdoor ook een stuk kleiner. Heb je ervaring met het gevoelig reageren op haarkleurproducten, dan kunnen we altijd van te voren een allergietest uitvoeren. Dit doen we altijd minimaal 24 uur voor je kleurbehandeling, dus geef dit wel tijdig aan bij het maken van je afspraak.

 

Freelights en balayage

Voor elke soort kleuring kun je bij ons terecht, maar we onderscheiden ons echt in het plaatsen van freelights. Deze techniek wordt ook wel freehand painting genoemd. Hiervoor gebruiken we een kleiachtig product dat we als het ware uit de losse pols in het haar schetsen. Hiermee kunnen we een heel natuurlijk, sunkissed effect creëren. Maar ook gebruiken we deze leuke techniek om duidelijke balayages te maken.

 

Folie-technieken

Hoewel we ons gespecialiseerd hebben in freelight-technieken, maken we ook waanzinnige foliekleuringen. Wij geloven niet in even snel een paar highlights, maar zetten er veel, dicht op elkaar, waardoor de kleur zachter uitgroeit dan bij een egale blonde kleur. 'Faceframing' is een veel geziene trend op dit moment. Hierbij maken we rond het gezicht een aantal heel fijne babylights, waardoor je haar er niet heel gekleurd uit ziet, maar wel wat frisser in je gezicht oogt. Ook kunnen we met deze techniek veel diepte in het haar aanbrengen, waardoor je juist verschillende nuances ziet.

 

Olaplex en toners

Voor bijna elke blondkleuring gebruiken we Olaplex, om het haar te beschermen en te herstellen. Lees hierover meer op de pagina die we aan dit product gewijd hebben, bij de producten. Ook werken wij veel met toners. Hiermee kunnen we jouw nieuwe highlights of freelights precies de kleur geven die je wil. Denk hierbij aan zachte karamel-tinten, of koele (as)blonde kleuren. Maar ook allerlei toffe pasteltinten kunnen we met een toner maken. En we gebruiken vaak een toner om tussendoor jouw kleur op te frissen als je nog niet toe bent aan een heel nieuwe kleuring, maar wel iets wil toevoegen aan je lokken.

 

Liever een totaalkleuring?

Behalve mooie highlights kunnen we ook samen met jou de perfecte totaalkleuring uitzoeken. Hierbij kijken we, zoals bij al onze andere kleurbehandelingen ook het geval is, naar de kleur van je huid, je ogen, en je natuurlijke haarkleur. We kijken naar de overloop in haarkleur tussen je aanzet en je lengten, en bespreken met je in hoeverre de kleur moet dekken? Ben je op zoek naar een volledige (grijs)dekking? Of wil je juist dat je natuurlijke haarkleur er nog een beetje doorheen schemert? Natuurlijk kun je je totaalkleuring ook combineren met wat slim geplaatste highlights, lowlights, of freelights waardoor de kleur natuurlijker oogt en zelfs zachter uitgroeit! Van al onze kleuringen kunnen we ook een kleurspoeling maken. We staan voor je klaar voor bruin haar, blond haar, en alles ertussenin!

 

Heren

Ook alle heren zijn bij ons welkom voor het kleuren van hun haar. Voor hun hebben we speciale ‘blends’ van American Crew, speciaal voor mannen ontwikkeld. Deze natuurlijk ogende kleur groeit bijna onzichtbaar uit, doordat het pigment langzaam maar zeker loslaat uit het haar. Hierdoor zul je geen harde lijn in je haar hebben. Bovendien is het een heel snelle kleurbehandeling, het hoeft maar een paar minuten in te werken!

 

Ben je benieuwd geworden naar wat we voor jou haar kunnen betekenen? Kom dan eens langs voor een gratis kleuradvies.

 

We are ONE. And ONE is YOU.